Werk op Recept volgt de laatste ontwikkelingen

Links

Werk op Recept volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Om u hiermee van dienst te zijn vind u hieronder diverse links naar actuele ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsgeneeskunde, (arbo)wet- en regelgeving, beroepsziekten maar ook implicaties hiervan op personeel- en organisatievlak. Heeft u vragen over de nieuwe paticipatiewet dan kunt u hieronder klikken op de link naar de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

06-24610082

Werk op Recept B.V. © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Werk op Recept

Merwedeplantsoen 31 3522 JS Utrecht Nederland
Mobiel: +31 6 2461 0082 Email:  Website: KvK: 71919686
W E R K O P P R E E C T
W E R K O P P R E E C T
Op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vind u het Arboportaal. Het Arboportaal dient als startpunt van informatie over arbeidsomstandigheden. Doel is om werkgevers, werknemers en preventiemedewerkers te informeren en door te verwijzen naar andere relevante bronnen. Om iedereen betrokken te houden bij gezond en veilig werken.
Links
Het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB) is hét kennisinstituut voor Arboprofessionals, werkgevers- en werknemersorganisaties, overheidsinstellingen en beleidsmakers. Op www.beroepsziekten.nl blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. U vindt hier documentatie van het NCvB, diverse kennisportals, externe websites én het laatste vaknieuws.
De NVAB is de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde. De NVAB heeft als doel het bevorderen van de arbeids- en bedrijfsgeneeskunde in de ruimste zin, als wetenschap en beroepsuitoefening. Ook behartigt de NVAB de professionele belangen van haar leden en anderen die werkzaam zijn op het gebied van de arbeids- en bedrijfsgeneeskunde.
Op de website van P&O actueel vind u het Arbomagazine. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het fysiek en mentaal welbevinden van uw medewerker. Ook wilt u uw personeel graag vitaal houden. Berichten die u bij arbobeleid ondersteunen vind u op deze pagina.
De Participatiewet voegt de Wet werk en bijstand, de Wet sociale werkvoorziening                  en de Wajong samen. Er is straks 1 regeling voor iedereen die extra hulp nodig heeft om aan het werk te komen. De gemeenten gaan deze wet uitvoeren. Op de site van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) vind u hierover meer informatie.
W E R K O P P R E E C T